3/14/2018

Aku & Media Sosial

hari-hari ada rasa nak tulis sesuatu. tapi bila login, new, terus blank. nak tulis ape eh? tadi kemain laju je dia lalu dalam pale otak ni. takpelah, harap-harap ni jadi aku punya good start. lepas ni macam nak kena kembali serious menulis. ada job mendatang, semuanya pun berkitan media sosial. aku accept bukan aku bagus sangat, tapi sebab pertama, aku nak tolong orang. yelah kan kita ni amatur. payment tak perlu tinggi2. setakat belanja makan pun rasa happy. kah! second sebab aku minat. dulu tak reti nak blog la bagai, sekarang seronok bila explore benda macam-macam dalam blog ni. ok lah, nak blogwalking. cari idea. sesapa yang nak letak link blog kat komen pun boleh. nak jenjalan je. okay bai

No comments:

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...