8/26/2014

Energizer Night Race 2014

Lambat pula updatenye. Lagi pun memang dah lama tak update blog pun.

Memandangkan race kali ni untuk 5km finisher diberi medal, maka aku pun masuk setakat 5km la ye. Kali ni dibuat di Dataran Merdeka 9 Aug 2014. Flag off untuk 5km race jam 8:30 malam.

Siang
Malam

Aku rasa dalam banyak-banyak race, ENR 2014 ni yang paling meriah. Masa flag off untuk kedua-dua kategori, penganjur menggunakan bunga api sebagai penanda. Meriah pulak tu - bukan calang-calang bunga api.

Screen shot sikit video bunga api ENR 2014


Komen race kali ni - meriah, best sebab dah lama tak lari malam. Race kit best sebab dapat free head lamp (hehehe). Fireworks terbaik. Orang terlalu ramai jadi menambahkan kemeriahannya. Punctual. Route better than 2012 (dulu masuk 15kmkat Sepang, pusing-pusing tempat sama bukit bukau.. Penattttt =.=' tapi best sebab dapat finisher t shirt. Hehe). Pisang sedap. Eh

K bai.

Jumpa lagi tahun depan.

No comments:

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...