6/08/2014

Kejohanan Futsal

Piala Menteri Wilayah Persekutuan 2014

Sabtu, 7 June 2014 aku masuk futsal tournament. Yay-! Tempat: UTC Sentul. Memandangkan aku ni freelance goal keeper jadi aku main dengan team Spider apentah. Nama team sendiri pun tak tahu. Asal orang panggil, kalau free datang main saje. Hehe

So, setelah beberapa tahun tak menjadi, ini kali pertama aku dapat medal dari futsal. Yahoooo-!

Alhamdulillah rezeki (eleh sebnarnya team kuat-kuat tak ramai senang la nak menang)



Nombor 3 je punnn.. Jadilah kan. Walaupun tak berpeluang main grand final nanti tapi OK la dari takde langsung. Ye dak.


Itu je nak cite-- kbai ._~v



No comments:

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...