3/04/2013

MALAYSIA BROOKS HALF MARATHON 2013

Date: 3 March 2013
Venue: Stadium Nasional Bukit Jalil


Gambar dekat starting point. Spotlight tu dah macam UFO lak ghoman eh. kekadang macam bom meletus ade gak.. ade gak la rupe planet marikh yang boleh nampak direct dari Malaysia ni kan. hehe. ape saje lah. yang penting tangkap guna phone je memang cenggitu la kan...


Alhamdulillah. pulun lari dapat gak medal. aku punye yang kaler silver tu. yang lagi 3 bronze tu kawan-kawan aku punya. lain sikit sebab aku masuk kategori 10km, deorang 5km. nak masuk 5km same2 tapi aku dah jual bib 5km aku dulu. kononnya 3hb ade sukan komuniti Petronas dan aku join sekaki. tapi PRU ambil dewan untuk mesyuarat tergempar katenye. kebetulan pulak ade orang nak let go bib 10km dia dengan harga rm50, aku beli je la. ade hikmahnye semua ini kan. 

Brooks ni event marathon pertama untuk tahun 2013 yang aku participate. bila buka FB, ramai pulak kengkawan yang join. huh. next run setakat ni yang dah confirm - Standard Charted KL. sesiapa yang join, jumpa di sanaaaaaa. lalalalalalala~~~

signature2

No comments:

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...