1/11/2013

Tak boleh undo?

Ni memang rutin. Setiap Kali waktu solat agak2 nak habis aku akan lari2 anak x berapa nak comel ke surau. Lagu aye Chico berbunyi. Aish. Sape lak yang call time2 genting ni.

Weh. Nak minta tolong ko ni. Blah blah blah blah

"Aku Kat surau. Habis solat aku call ko balik. X Asar lagi ni" lewat. Sambil bercakap tanggalkan jam.

Biasanya kalau berwudhuk, aku x tanggalkan semua pin tudung. Mana yang perlu je.

Ntah macam mana, terbuka semua pin. Gara2 x focus dok cakap dengan phone. Dan2 tu otak & tangan aku serentak mencari button

"CTRL Z?"

Aku termangu sekejap.

Ade ke?

posted from Bloggeroid

No comments:

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...