7/01/2012

Team Malaysia Fan Run KL

Date  : 17 Jun 2012
Venue: Dataran Merdeka


race ni adalah sebahagian daripada sokongan rakyat Malaysia kepada team Malaysia ke London. walaupun masa tu tengah jerebu, tapi aku lari jer. hehe. kali ni 7km, starting and ending point kat Dataran Merdeka. tengah2 lari tu, tiba2 hujan turun dengan lebatnya. masa tu aku kat kilometer ke5 kalau tak silap. kebanyakan runners yang lain bawa phone, mp3 n segala gadget dah kucar kacir cari plastik. ada gak yang duduk bawah bustop tunggu hujan berhenti. hehe..


disebabkan aku datang lambat, so ada gambar selepas larian aje~ \^_^/


ramainya orang. tengok langit gelap. jerebu + baru lepas hujan lebat.



medal cantik + berat. 


deorang pun ada. ada lagi 2-3 retis orang tapi payah pula nak snap. lantaklah..




signature2

2 comments:

Eisha said...

awww remy ishak! :p

HUDA said...

tengok dari jauh jer. x kuasa nak beratur sakan. haha

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...