7/01/2012

Energizer Night Race 2012

ini tandanya dah lama sangat tak update blog.


date   : 21 April 2012. 
venue: Sepang International Circuit



race ni dah lama. hari ni baru nak update. bukanlah sebab aku terhegeh2 tapi banyak sangat komitmen kiri kanan nak kena setelkan. ni baru la dapat satu hari yang tenang untuk update blog. huhu


ENR ni 1st race yang aku join n agak serius. maksudnya aku bukan jalan2 makan angin la.. aku berlari. hehe. dan ini tindakan aku paling berani - 15.5km terus. xde fun run 5.5km.. tapi sebelum tu aku rajin la jogging keliling Tasik Titiwangsa.


makanan persediaan sebelum larian

parking kat bawah bukit. jalan kaki nak naik atas dah penat. hehe

berdebar lak rasa


collect head lamp

stage

tempat simpan luggage/booth sponsor

siap-siap pakai kasut.. bib..

tunggu masa untuk full marathon (42km) berlepas

dah malam..

countdown..

akhirnya. yay~




signature2

2 comments:

Amoya Jepon said...

ade orang hilang bib kan time ni..
hehehe :D :D :D

Huda Mcgyver said...

shhhhhhhhh

kenangan2...

hehe

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...