9/15/2010

pilihan


Pernah tak jumpa orang yg suka susahkan diri sendiri. Tak tahu nak buat keputusan secara rasional? Selalunya untuk mencapai sesuatu/memuju ke satu destinasi, terdapat pelbagai kaedah/jalan yang kita boleh pilih. Dan susah senang/dekat jauh sesuatu perjalanan tu bergantung kepada pilihan kita tadi. Kita diberi pelbagai pilihan, dan kita ada hak untuk memilih..
Berbalik kepada persoalan asal aku tadi, pernah tak jumpa orang yang suka menyusahkan diri dengan memilih kaedah yang sukar sedangkan kaedah yang lagi mudah ada di depan mata?
Ya anda sedang membaca entry yang sedang ditaip menggunakan henpon T700 sambil menyonyot chupa chups twice chocio and vanilla flavoured lollipop sedangkan laptop terang-terangan ada kemudahan broadband.
Sekian dari saya yang dah tak berapa betul ini :-S.
Jumpa lagi.
Assalamualaikum~ B-)

6 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

tampor nak?naek teleng aku tgk gambo 2.hengatkan apela.isk!

Huda Best said...

hahahhaha~!!! tarek balik duit raye yang aku spare nak kasik ko~! ;p
padan muke..yang ko tak telengkan monitor tu sape suroh

lily lotus said...

hihi..sabar jerlah :P

movers and packers said...

auh sesuatu perjalanan tu bergantung kepada pilihan kita tadi. Kita diberi pelbagai pilihan, dan kita ada hak untuk memilih..

huda said...

lily;
hehehe..mase tu otak tengah senget ;P

movers and pacers;
yep2..nak menaip ni pon kene memilih gak..huhuhu

akak mu said...

mcm ku tahu ko tuju pada saper..sabolah byk2 yea........kalo diri sendiri takmo tolong..kita org luar apatah lg....

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...