9/17/2009

Selamat Hari Raya semua

bukak email, dapat macam ni (yang bold tu jer, yang laen aku tambah. hehe):

Assalamualaikum.....

Anak ayam curi ketupat,
kena kejar terlompat2,
nak pos kad raya dah terlambat,
EMAIL je lah yang paling cepat
(alasan je ni. padahal kalo nak g beraye tu, sebulan pon boleh)

Kura-kura bjalan lmbat,
Anak kera m’lompat2
KAD RAYA nak hantar tak tahu alamat,
cara Email p0n dah kira selamat
(pon alasan jugak. mane tahu selamat? entah2 masuk spam. tak pon email add tu salah or orang tu setaun sekali bukak email. huhu)

Anak udang si anak ikan,
dalam air main bersama,
salam dihulur mohon kemaafan,
sempena syawal yg bkl m’jelma.
(tu la manusia, bila Syawal baru sebok2 nak mintak maaf. padahal hari2 lain pon boleh mintak maaf gak)

Email dihantar pganti diri tnda ingatan d Aidifitri(^_^)
Salam Aidilfitri.. sambutlah dgn rasa kesyukurn,
moga prshbtn yg trjalin kekal brpnjgn.. Maaf Zahir & Batin… (^_^)
(bila zaman dah moden ni, nak jumpa pon payah. pakai email jer. kalo pemurah sket, call/sms/mms. tapi kalo cara ni boleh kekalkan persahabatan, ape salahnye kan. huhu)
myself

5 comments:

faraulah said...

SELAMAT HARI RAYA!!!!!!!!!!
MANA DUIT MINYAK AKK!
NAK BALIK KELATE XDOK MINYOK NI..HWAAAA

otak ketat said...

Selamat Hari Raya huda kadir! :)

Huda said...

k Naemah aka mak Temah: dah hangus kot? tak pon dah abes langsai utang 3 bulan. :P

Scott: tenkiu2. selamat hari raya juga~

faraulah said...

Huda...Mak temah tu mak tiri nko...hoccay..not me!

Huda said...

tak baik tau kak :26 kalo kak Eisha bace ni mesti dia haru akak cakap macam tu :18

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...