8/22/2009

X-rumet versi 1


haha..ni nak cerita pasal x-rumet yang dah 2 tahun aku tinggal bersame2. suke duke kami lalui bersama walau pahit manis ku telan jua. ceyh. poyoronos! dulu mase rumet, dia suke bawak aku g jalan2. ade je tym nak berseronok esp bowling. dia ni jugak la yang ajar aku memanah. haha sekarang i dah terer sket panah2 ni tau~

ada lagi perkara besar yang dia berjaya pengaruh aku iaitu meminati cerita Jepun (secara tak langsung artisnye sekali la). 1st cerita yang dia bagi aku tgk ialah cerita Pride lakonan Takuya Kimura. then dia suapkan aku lagi ngan cerita Hana Youri Dango 1. pastu dia bagi aku tgk video klip kumpulan w-inds. huh dengan melihat kecomelan mereka, terus aku melekat meminati untuk belajar bahasa mereka. haha.

hajimemashite. watashi wa Huda desu. dozou yoroushiku ne~

sampai sekarang aku minat tgk cerita Jepon especially yang thriller; Maou, Liar Game, Bloody Monday, etc. hahaha. thriller tu dah minat semulajadi aku. aku suke sgt cerita deorang sebab cerita mereka kurang pervert kalo nak compare cerita2 inggeris. pakaian deorang pon tak la terlalu senteng macam tak cukup kain. kalo camtu, tgk la cerita Melayu. owh, jalan cerita mereka sangat best. end of the story, mesti ade pengajaran. ditambah dengan barisan pelakon macam Takuya Kimura, Johnny Junior; esp Arashi. peh. tgk 10x pon belom tentu aku bosan.

haha. tu je la kot. sekian untuk entry ini.

2 comments:

zuli said...

da letak link kak huda kat blog~haha..
padan muke

Huda said...

budak poyo ni nak kene nanti..isk2 tak saba plak nak kenekan ko..

Resepi Choc Chip Cookies

Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) ...