6/15/2014

Jom Strike


Semalam Sabtu 14 Jun 2014 - aku masuk tournament bowling kat Selayang Mall anjuran Puteri UMNO Gombak. Aku & 3 lagi kawan wakil Taman Selasih walaupun tak terer mane. Kihkih


Memula ingat kitorang sekumpulan, rupenye organizer dah shuffle team - so satu team lain-lain kawasan. Layankan sajelah ye.


Lambat sangat game start, jadi kite selfie duluuu


Masa markah aku tinggi dari ni, aku tak snap picture pulak. Huh.


Tu diaaa.. Naib johan kumpulan kita mempersembahkan trofi & hamper. Alhamdulillah rezeki. Aku ade 1 kali masuk longkang, kalau tak masuk longkang tu musti kitorang menang nombor 1 sebab markah kami kurang 1 je dengan orang yang dapat nombor 1. Wakakaka






0 COMMENT on "Jom Strike"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez