6/01/2014

Hope Bolathon


Charity Fun Run and Masquerade Walk

Fun run - 10km tapi masquerade walk 3km je. Dua-dua pun dapat finisher medal tapi aku pilih 10km sebab nak berlari kononnye. 6km pertama je aku lari sebab (banyak alasan walhal sendiri tak kuat lari. Hihi) 1- event start lambat. Supposed 7am flag off tapi tadi 7:30 baru start lari. 2- route berbukit. Penat mendaki menurun mendaki menurun. 3- hari dah panas. Kalau start jam 6:30 atau 7 tu dah sedang elok dah. Huhu. Tak kisah lah janji aku berjaya sampai finish lane. Wahaha. 


Masa aku snap picture ni, mostly orang depan aku jalan kaki je. Termasuk la aku. Ade la dua tiga orang yang masih larat berjogging. Hehe


Daki bukit lagi dengan cuaca panas terik


Orang ni pakai costume Captain America tapi masuk category fun run. 


Yay! Sampai gak finish lane -.^v


Ramai sangat orang atas stage. Nak selfie sorang-sorang segan la pulakkk


Untongla budak-budak boleh main foosball - betul ke aku eja ni?


Senget la pulak gambar ni


Show off medal sikittt


Akhirnya - makan nasi lemak tepi jalan tanpa rasa bersalah


Berlatarbelakangkan air terjun dengan tenang sekali. =.='

Tu je nak cite. Kbai~~~~~~<@








0 COMMENT on "Hope Bolathon"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez