10/29/2013

Selamat dah bertunang


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalaamualaikuum

Hari Ahad lepas, kawan baik, futsal mate & badminton mate selamat bertunang dengan tunang dia kat TTDI, Shah Alam.

Memula sebelum raya, sorang kawen. Sekarang ni dah tengah pregnant pun.

Maka tinggallah kitorang berdua yang masih single. Wakaakaka


Ha tu diaaa.. Pink belaka! Kawan aku ni cantik sangat sampai ramai tak perasan dia. Haha. Majlisnya simple & dia jemput orang tak de la ramai pun tapi pasang khemah sampai dua! Isk2 mungkin nak bagi keselesaan kat tetamu kot..

Ade satu benda yang best, kambing golek! Aku ngan Emma makan sampai 3 pinggan tuuu.. Agak-agak takde orang beratur, kitorang sambar. Hehe. Dah rezeki depan mata, grab je la kan. 


Daging kambing bakar, garlic bread & sayur campur-campur. Tak reti nak eja koleslo tu cenggane janji paham kannn..  Daging? Lembuuuut.. Bau pun kurang. Bila masuk mulut, rasa kambing.. Eh? Hahaha. Jap. Lap air liur meleleh lak..

Tu je sebenarnya nak cerita. Kalau tanya sape caterer, aku minta maaf sebab sedap sangat makan sampai lupa nak ambil namecard diorang. 

Kbai!

0 COMMENT on "Selamat dah bertunang"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez