10/10/2013

Escape Plan Review


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalaamualaikuum

Hari ni 9 Oktober 2013, 9:30 malam; aku dan beberapa orang lain menonton Escape Plan Preview Screening yang dibawakan oleh ChurpChurp aka #churpremiere kat GSC Midvalley Megamall. 

Sungguh tak ku sangka kerana terpilih, Alhamdulillah & terima kasih ChurpChurp kerana memberi saya peluang menonton!


Back to business

Kisah seorang lelaki yang selalu keluar masuk penjara secara sukarela dan menulis sebuah buku yang mantap tentang pengalamannya keluar penjara seperti "Prison Break"

Satu hari dia telah diperangkap untuk terpenjara dalam sebuah penjara yang memang sukar gila untuk dibolosi, setelah sekian lama disedari dia sebenarnya dipergunakan oleh siapa?!

Akhirnya dia keluar ke dari penjara tu?! Siapa punya penjara?! Penjara tu kat kawasan mana?! Oke2. Ape punya review da.. Semasa dalam penjara, dia mula membuat networking untuk keluar bersama-sama dengan siapa?! 

Oh sorry.. Nak cerita takut tak surprise lak. Hehe. Cerita ni 18pl sebab banyak unsur keganasan. Biasa la kisah dalam penjara. Tapi bagi generasi y macam aku ni, biasa je tu. hehehe

Sila lah tengok di pawagam. Sungguhpun ganas, mereka mempunyai unsur lawak yang boleh tahan juga. Plot cerita yang baik serta jalan cerita yang kemenangan banyak berpihak pada hero. Kah kah kah. Sekian sahaja dari saya

Watak orang jahat muda lagi kacak. Kbai!

0 COMMENT on "Escape Plan Review"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez