9/21/2013

Dia nampak tuah aku?!


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalaamualaikuum

Jam sekarang 3:30pm. Aku ngan seorang kawan lelaki pergi satu kedai makan. Ye kawan. Tak ade ape-ape yang istimewa pun. Kitorang baru habis attend kelas leadership management, so perut memang kaw-kaw punya lapar. Hehe

Kitorang pergi satu kedai makan. Pakcik gerai ni sembang ngan kawan aku. Then dia pandang aku, "handsome suami ni"

Aku blur. Aku tak de lak pegang dia macam gaya laki bini lak kan. Kawan aku terus cakap "kitorang tak kawen"

Pakcik tu sambung. Tak peduli, "dia ni handsome ni" aku senyum je la.. Dia sambung cakap kat kawan aku lak, "dia ni bawa tuah. Betul. Ada tanda tuah kat dia ni. Tapi saya tak nak bagi tahu ape tandanya - nanti syirik."

Aku senyum je la. Tuah eh. Amiin. Kalau betul, alhamdulillaah. 

P/s: tuah tu ape?

0 COMMENT on "Dia nampak tuah aku?!"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez