9/19/2013

2 Guns Review


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalaamualaikuum

Terkma kasih SAYS, KLIPS. Selasa lepas aku dapat invitation untuk premiere screening 2 Guns kat TGV One Utama untuk 2 orang. Terkejut gak sebab dapat email awal pagi & by default dia assume kitorang semua akan pergi tengok. So kalau orang yang dapat invitation tapi tak baca email, kesian gak la.. Huhu 

Email ni dapat pada hari yang sama. Nasib baik aku punya schedule malam tu free.

Back to business. Aku bagi 4 out of 5 bintang untuk movie ni. Ape yang menariknya cerita ni ialah kita tak expect pun ape ending cerita ni, kecuali sorang dalang penjahat tu je yang aku dapat detect. 

Oh ye, cerita ni pasal 2 orang agent yang menyamar dalam drug dealers, end up dikhianati organization masing-masing. 

Dah la malas nak cerita lebih, tengok la sendiri. Part lucah & menjatuhkan Islam tu, pejam mata je la kan. 

Overall, cerita dia lawak tahap tak rasa nak tertido pun. Hehe.

Nak tahu, gi la tengok. Hahahaha. Sorry lambat bagi review 2 hari.

K bai



0 COMMENT on "2 Guns Review"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez