8/27/2013

Smartphone & blog


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalamuaikum

Semalam dan beberapa hari lepas aku ade update blog. Semuanya guna apps kat smartphone. Yang penting bila aku dah taip & post, aku tak pernah nak belek balik sebab aku update secara spontan. Kadang-kadang masa makan, masa pergi rumah terbuka. Yakni semuanya masa-masa yang tak sesuai nak tengok phone la. Bila aku buka blog sendiri, tak de ape-ape. Haih geram pulak rasenye. Penat jugak taip panjang-panjang. 

Tu je lah nak mengomen. Aku rasa macam nak komen panjang pasal kes kemalangan kat Malaysia ni tapi tunggu kejap. (Ntah-ntah tak buat langsung. Hehe) 

K bai!

 

0 COMMENT on "Smartphone & blog"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez