8/27/2013

Raya tak habis lagi, jom raya sakan


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalamualaikum

Pagi tadi kononnye ade kelas, tapi cancel. So kononnye nak panggil kengkawan datang rumah beraya, tapi sambung tido balik 😓

Mak pulak ajak pergi makan lunch kat kenduri kawen jiran setaman, yes! Eh, Alhamdulillah rezeki 😁

Agak tak tahu nak buat ape, sembang2, dan2 lak ade orang ajak datang rumah. Yes! Eh Alhamdulillah. Rezeki. Rumah dia kul 4:30 sampai 8pm, so aku plan makan sedang2 je. Tapi agak penuh la perut. 

Pukul 2 ade orang lain ajak beraya rimah dia, terus shoot la! Perut penuh pun tak kisah, janji silaturrahim terbina. Cewah. Aku ni bab makan laju je.. Hehehe

Sekarang ade kat rumah member lagi. Tengah nak "defrag" perut kasi ke bawah sikit. Lepas ni nak sambung untuk round ke 20 aku rasa. Hihihi

Tu je lah. K bai!

0 COMMENT on "Raya tak habis lagi, jom raya sakan"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez