8/27/2013

Aku, blog & smartphone


Bismillaahirrahmaanirrahiim

Assalamuaikum

Phone je smart. Aku? Tak smart langsung! Patut la aku pelik kenapa aku dok taip entry penat-penat tapi tak publish pulak? Bila godek-godek baru nampak "error publishing" kat bahagian "post". Huhu. Ape pun tak boleh aku ni. 

Yang penting sekarang aku tak boleh nak lelap. Tak tahu lah kenapa. Perut dah mula keruk-keruk minta makanan. 😭🍴 bertahan.. Bertahan.. Jangan imut nafsu. Nasib baik ade buku kat sebelah katil ni boleh la pura-pura baca 😋

Tadi aku post samsung galaxy ace for sale kat mudah, berduyun-duyun gak orang mesej + whatsapp + call. Mungkin sebab tu kot aku tak boleh nak tido sebab dok layan customer. Cewah. Customer konon macam buka kedai besar lak kan. Hehehe

Tu je lah kot. 

K bai!

0 COMMENT on "Aku, blog & smartphone"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez