4/25/2013

Singgah sekejap


Assalamualaikum~

hui.. lama tak jenguk blog ni. wehuuu~ 
tetibe terasa nak update pun sebab ade member minta ajar dia start up blog. lepas ni dia nak jadi agent hartanah kat Putra Heights, so dia kata dia perlu iklan + network untuk mula. biasa la tu kan. aku yang blogger picisan ni pun ajar la ape yang patut. basic2 je pun. nak gempak2 memang tak dapat nak tolong la. ajar sikit2 lama2 membukit la. haha. ala, kalau dah nama engineer tu pandai2 gak la dia nak explore nanti ye dak?

hari tu ade member satu office bagi gambar Water Sports kat Puchong. nampak macam menarik, nak2 ade promotion kan sekarang ni. rase nak pergi lah. tapi kalau boleh tak mau pergi time weekend, nak ambil cuti sehari, pergi time weekday. kebarangkalian orang tak ramai tu tinggi, tambahan lak rate untuk weekdays murah la compared to weekedns. hehe. 

aku tak tahu best ke tak, tapi menurut kata member punya member punya member - BEST. korang check out sendiri kat website dia lah Asian Water Sports Village kan. aku nak cerita panjang, aku bukan pernah pergi pun. hehu~ ade sesape pernah pergi? cite la sikit pengalamannye...

dah la tu kan. aku ni nak singgah sekejap je pun. nanti kirim salam kat kawan sebelah ye. bye bye bicycle~!


signature2

1 COMMENT on "Singgah sekejap"

Anonymous said...

Hello, i feel that i noticed you visited my site so i came to return the favor?
.I am attempting to find things to improve my site!I assume
its adequate to use a few of your concepts!!

Also visit my web-site - ichiban sushi menu lebanon

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez