1/11/2013

Tak boleh undo?


Ni memang rutin. Setiap Kali waktu solat agak2 nak habis aku akan lari2 anak x berapa nak comel ke surau. Lagu aye Chico berbunyi. Aish. Sape lak yang call time2 genting ni.

Weh. Nak minta tolong ko ni. Blah blah blah blah

"Aku Kat surau. Habis solat aku call ko balik. X Asar lagi ni" lewat. Sambil bercakap tanggalkan jam.

Biasanya kalau berwudhuk, aku x tanggalkan semua pin tudung. Mana yang perlu je.

Ntah macam mana, terbuka semua pin. Gara2 x focus dok cakap dengan phone. Dan2 tu otak & tangan aku serentak mencari button

"CTRL Z?"

Aku termangu sekejap.

Ade ke?

posted from Bloggeroid

0 COMMENT on "Tak boleh undo?"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez