10/22/2012

Happy Birthday to Me



Hasil nukilan anak2 buah. terharu lak. hari ni deorang datang sebab nak celebrate, tapi aku tido sepanjang hari. dari malam sampai ke pagi, pagi sampai ke malam. ni baru terjaga. tak demam pun. tapi batuk berpanjangan seminggu lepas dan hari ni paling dahsyat sampai suara pun takda. mak aku siap order nasi arab. paling best ada kambing. tengok pun tak selera. aku makan gak, tapi tak rasa apa. dugaan je tu. yang penting jantung aku still berdenyut. Alhamdulillah.

birthdate aku paling dekat. tapi dia yang nak potong kek. 

kepada kengkawan yang wish birthday & mendoakan kebaikan saya, terima kasih banyak2. nasib baik ada facebook kan. kalo tak mesti sorang pun tak ingat. hohoho.

oh nak sambung tido. kbai!
signature2

0 COMMENT on "Happy Birthday to Me"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez