7/01/2012

Standard Chartered KL Marathon 2012


Date  : 24 June 2012
Venue: Dataran Merdeka
Start Point : National Monument
End Point   : Dataran Merdeka
Category   : 10km Leisure


cuaca hari tu redup je. best.. lagipun macam2 ragam yang aku dapat perhatikan. ada sorang mat saleh tu bawa baby dia lari sama2. tapi baby dia duduk dalam kete sorong la. ada yang lari sambil borak2 ngan kawan dia. ada gak aku tengok lari bersungguh2. ada yang sangkut phone/ipod/mp3 kat lengan sambil dengar lagu ke ape thru earphone. ada yang pakai headphone jer. aku lari santai2 slow2 sudah. hehe.. kalau push sangat kang teruk pulak.


untuk kategori ni, dari National Monument kitorang gerak kat area Lake garden. lalu Jalan Parlimen, tembus kat jalan Travers sebelah KL Sentral. Masuk Jalan Tun Sambathan, lalu Little India. terus sampai Jalan Syed Putra, Jalan Sultan Sulaiman sebelah stesen keretapi KL, Masjid Negara, tembus balik Jalan Parlimen, terus ke Bank Negara ikut Jalan Raja Laut, pusing Sogo, Coliseum,  straight sampai Dataran Merdeka. total sejam 18 minit..


sampai2 terus beratur ambil medal. banyak gak sponsor yang buka booth. aku beratur terus kat booth MSIG, jawab soalan dapat baju t-shirt sehelai. hehe. 

Titan buat promotion. ada graved Standard Chartered Marathon event kat belakang jam. discount 20%. kalau runners yang beli, tolak duit yuran penyertaan sekali.

sanggup beratur panjang ambil gambar sendiri kat tin 100 plus. medal cantik gak. dekat bib tu ada chronotrack b-tag. selalu lekat kat kasut. ni lain sikit cara dia capture time.

"Run For a Reason"



signature2

4 COMMENT on "Standard Chartered KL Marathon 2012"

Ken Wooi on July 2, 2012 at 11:43 AM said...

Cool! I only ran 5km.. memang Fun Run.. hehe :D

HUDA on July 3, 2012 at 10:50 PM said...

at least you ran :)

i ran because of my friend. she registered it for me ^^

Amoya Jepon on August 3, 2012 at 1:41 PM said...

mcm x eklas je ko lari.. huhu

Huda Mcgyver on August 3, 2012 at 3:12 PM said...

hahaha.. mengantok weyh. aku kan tak tido malam tu. keh keh keh

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez