7/23/2012

NTV7 Feel Good Run 2012


NTV7 Feel Good Run 2012
Venue     : Seri Pentas Bandar Utama
Date       : 8 July 2012
Category : 7 KM
Flag Off   : 7:30AM

as usual, aku memang lewat sikit bab update mengupdate ni. :)

pagi tu aku sampai agak lewat. tambah2 hujan lebat sebelum tu. memang syok la tarik selimut. perjalanan dari Gombak okay tak jammed, tapi masalah timbul bila nak parking. kereta penuh kiri kanan OU. Alhamdulillah aku dapat ruang kat Shell. kebetulan pula perut meragam, so terus pergi toliet la. hikhik

selesai qada' hajat, aku terus pergi cari tempat simpan barang. almaklumlah sebelum ni kan ada kawan tolong pegang barang tapi hari tu dia tak dapat lak. so sampai kat booth pegawai yang bertugas, tanya tempat simpan luggage, dia kata jauh. bukan kat sini, tapi kat OU wing sebelah sana. alamak. jam dah 7:20am, tak sempat la aku nak lari g sana. so nak taknak aku lari dengan beg la. alang2 ada handphone kat tangan, aku snap semua pict. menarik ke tak, layankan aje. hehe

ramainya orang..

gelap lagi

the crowd. semua orang tengah khusyuk layan DJ kat depan

binatang pun ada

aku dah mencelah masuk "kandang" hehe

orang ramai tak sabar nak lari nih



boleh pulak ada route yang curam giler. aku memang tak lari la. jalan kaki sudah. tu pun dah penat. tapi aku kagum la kat beberapa orang yang berlari. hebat2. aku terdengar orang sebelah borak ngan kawan dia lebih kurang macam ni maksudnya, "kita tak payah lari sangat masa naik. jalan laju jer. kalau tak nanti bila turun bukit ko penat.." kawan dia angguk je. aku pun tak pasti betul ke tak..


dah sampai puncak bukit. masa tengah jalan sorang2 ni aku terdengar sorang mamat chinese ni mengomel "who the heck is planning this? what a steep route.. *sigh*" betul! aku cakap kuat2.. dalam hati je lah tapi kan. ekekeke.. pastu terdengar lagi mamat sebelum ni berborak.. "ha ko tengok orang tu tadi masa naik dia lari, sekarang masa turun dia jalan je. dah tak larat la tu.." ooo.. kebetulan kot. hahaha.. macam2 teori lak..


dah habis lari. masa untuk ambil goodie bag. medal dah dapat.. 

tadaaaaaaaaaaaa!

cantik kan medal. emas kau. hampir patah gigi aku masa gigit medal ni. exaggerate betul.




macam2 ragam orang ramai. banyak booth yang dibuka. tapi satu pun aku tak singgah. haha


kartun

kepten amerika yang......... *fill it urself* hehe


 crowd lagi. macam2 arah tuju nak pergi.

angan2 tu penting

this is what we call support :)

some of the items in the goodies bag


certificate

magazine. hensem guy for the cover page hikhik. but most important is there are a lot of healthy tips inside

sock! love it <3

car sticker

whiskas. got pedigree too actually but gave it to an Indian uncle who walk his dog.

men's fragrance. gave it to my lil brother. he is lucky to have me as his sister :)

the vouchers only. not the lappy ;)

this is all i have. hope you enjoy it! bye~ see you on next coming race ~(^.^)/





signature2

2 COMMENT on "NTV7 Feel Good Run 2012"

Maxloon Ban Leong on July 23, 2012 at 4:04 AM said...

Do good feel good,
nice post on the race!^_^

HUDA on July 23, 2012 at 7:10 AM said...

can't wait yours on the Penang Bridge run!
:)

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez