7/01/2012

Energizer Night Race 2012


ini tandanya dah lama sangat tak update blog.


date   : 21 April 2012. 
venue: Sepang International Circuit



race ni dah lama. hari ni baru nak update. bukanlah sebab aku terhegeh2 tapi banyak sangat komitmen kiri kanan nak kena setelkan. ni baru la dapat satu hari yang tenang untuk update blog. huhu


ENR ni 1st race yang aku join n agak serius. maksudnya aku bukan jalan2 makan angin la.. aku berlari. hehe. dan ini tindakan aku paling berani - 15.5km terus. xde fun run 5.5km.. tapi sebelum tu aku rajin la jogging keliling Tasik Titiwangsa.


makanan persediaan sebelum larian

parking kat bawah bukit. jalan kaki nak naik atas dah penat. hehe

berdebar lak rasa


collect head lamp

stage

tempat simpan luggage/booth sponsor

siap-siap pakai kasut.. bib..

tunggu masa untuk full marathon (42km) berlepas

dah malam..

countdown..

akhirnya. yay~




signature2

2 COMMENT on "Energizer Night Race 2012"

Amoya Jepon on August 3, 2012 at 1:43 PM said...

ade orang hilang bib kan time ni..
hehehe :D :D :D

Huda Mcgyver on August 3, 2012 at 3:11 PM said...

shhhhhhhhh

kenangan2...

hehe

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez