3/16/2012

Aku ada jam. kau ada?


hehehe.. berlagak pulak kan. semua orang ada jam, tapi selalu orang teruja dengan jam aku. selalunya deorang akan teruja bila aku buka and letak jam tu kat tepi. aku ni jarang suka pakai jam kalau tengah duduk2. rasa rimas pulak macam ada bendasing kat tangan neh.

okay sambung. bila orang lain dah teruja2 tu, mesti lah nak tengok2 belek2 kan. tapi yang tak bestnya, bila dah bosan, mula lah kutuk2 aku. konon pakai jam macam kanak2. ade aku kesah? huhu.

kenapa nak teruja, sebab cara pakai dia senang jer. tepek kat tangan, nanti dia ikut la bentuk tangan kita. tak payah nak pulun2 cari lubang yang fix dengan tangan. hebat kan. ting ting ting ting!!!



tadi, aku jalan2 kat Groupon, terjumpa satu jam tangan ni sebijik macam jam aku. huhuu.. tapi versi digital.. aku punya analog.. huwa...!!! naaaaak satuuuuuuuuuuuu

                        coupon from PSL World Shopping
Slap-on Digital M. Watch.
signature2


3 COMMENT on "Aku ada jam. kau ada?"

HyRoSSa aNniE on March 19, 2012 at 9:45 AM said...

nk satu gak untuk hadiah hrjd... tenkiu huda...hahaha =p

lily lotus on March 23, 2012 at 4:16 PM said...

erkkk apa lagi sambarlah satu :D cantik kaler dia, very outstanding!

HUDA on March 24, 2012 at 8:14 PM said...

eny, wek :P tapi yang penting cantik kan jam ni.. hhiihi

lily; dah sambar pon.. keh keh keh :)

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez