2/06/2012

The 20 Most Expensive Keywords in Google AdWords


hai hai hai.. lama tak jalan2 dalam internet sambil membaca2. tiba2 jumpa satu web photographic yang menarik. banyak la perkara2 yang aku tak tahu selama ni hidden di sebalik kejayaan orang2 IT seluruh dunia. so memandangkan tajuk ialah berkenaan 20 perkataan termahal dalam dunia periklanan Google, yang mengkayakan Google, dan mungkin bakal digunakan blogger2 untuk mendapatkan traffik yang tinggi, moh baca infograpic ini:


1: Insurance
2: Loans
3: Mortage
4: Attorney
5 dan seterusnya boleh dapatkan kat wordstream. jangan klik gambar kat atas ni, memang tak dapat apa2 la. hehe..

kay lah.. selamat bercuti~ Salam Maulidur Rasul



signature2

0 COMMENT on "The 20 Most Expensive Keywords in Google AdWords"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez