10/23/2011

Doa Pelindung dari Kerosakan Minda,Kejahatan Amal Perbuatan & Kekejaman Manusia

2 COMMENT
Assalamualaikum


aku ada satu senjata teragung untuk di share secara percuma okay. mula2, baca Bismillahirrahmanirrahim. lepas tu baca doa kat bawah.




happy moments - praise Allah 

difficult moments - seek Allah

quiet moments - worship Allah

painful moments - trust Allah

every moments - thank Allah





renung-renungkan. selamat berdoa dan beramal~



signature2

10/22/2011

malas nak cakap panjang kan. bulan Oktober memang bertuah la kan lah kan

0 COMMENT
aku ni selalu sangat tak ada masa, sibuk la konon kan. mane tak nye, masa banyak perabih kat tempat lain. inilah yang sering diperkatakan rezeki ada di mana-mana, usaha tangga kejayaan cewah!




Tarikh: 16 Oktober 2011
Tempat: Tongga De Futsal, Seri Kembangan



Tarikh: 9 Oktober 2011
Tempat: Kepong






esok? erm. tak tahu lagi. macam biasa, kalau ada rezeki, ada la hasilnye~ wehuuuuuuuu
signature2


tarikh sepatutnya: 20 Oktober 2011
tarikh dapat 21 Oktober 2011
tempat: Sensata
lebih specific: cubicle aku

hahahaha... tenkiu Zanna & Mira merangkap rumets housemets, officemates mates2 .


10/15/2011

My Happiest Moment

6 COMMENT


Last Hari Raya AidilFitri holiday, we grab a chance to have a visit at Melaka Banda Hilir, which carries a lot of histories about Melaka. The picture below was snapped at in front of the Christ Church, Melaka. What make this photo as the happiest moment is when the boy - Hamizan (close his eyes) was bravely squeezing and slapping the snake will all his heart, making the snake to move and twist. Even though the boy was too scared of what he done to the snake, he didn't move but only act like that. The girl behind - Syasya previously was holding the snake but suddenly she started to cry heavily and run away. The girl with pink-white stripes shirt - Sara, never touch the snake even though she is the one who wanted to touch and have a photo with the reptile at the first place. Of course, we laugh all day long happily!!







signature2

sesuatu yang tak pernah sempurna

0 COMMENT



signature2
i wanna know the truth instead of wondering why




bising katanya mengganggu
senyap katanya merajuk
hal peribadi usah disentuh
kelak nanti menjadi musuh



10/01/2011

inilah kehidupan pancaroba

4 COMMENT
aku rasa sakit hati dengan diri sendiri. ini semua salah aku sendiri. aleh2 aku memfitnah. aku tak tahu nak kata apa. nak dimarahkan, diri sendiri. huuuuuu. apepun, aku redha dengan apa yang terjadi.....


















inilah akibatnya bila duduk rumah sesaja tak buat apa melainkan mengadap laptop buruk ni. kikiki.. peace no war!


signature2

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez