6/13/2011

wow! ada kelainan di sini.


Fuyoh. lama sangat ni tak buka blog. dekat sebulan kah? ye kott.. dashboard dah lain bebenor ghoman eh. memang..memang aku lambat. ape kan daya. hidup penuh dengan aktiviti memang macam neh. segala macam nak update tak terbuat2. futsal sana sini. orang kawen pun penuh gak. siap ada 2-3 majlis satu hari. dah tu pulak satu kat Kedah, satu kat Melaka. pening aku nak pergi mana satu. aleh2 aku pilih futsal gak. huhhu. biasalah sekarang dah bulan Rejab. esok lusa dah masuk Syaaban. bila sampai Ramadhan memang tipis la harapan nak buat torney/majlis. apata lagi masuk Syawal. training mesti dah makin kurang. kene lebihkan beramal. huhu.

macam-macam aku tempuh 2-3 minggu ni.ada yang putih mesti ada hitamnya. ada yang sial ada yang bertuah. cerita sama, watak aja berbeza. (haah, ini lirik lagu aku tiru.) apapun sekarang aku mampu tawakal kepada Allah. yelah, kita dah berusaha, dia yang menentukan. aku cuma berdoa aku berada di tempat yang benar lah. kekadang aku kesian kat mereka yang tak bersalah tu. tapi ape boleh buat. aku dah tersepit. aku suarakan atau aku diamkan, memang aku yang kena. tapi rules tetap rules, aku tetap suarakan. aku ada hak. okeyh stop it.

kesian kat bro yang mintak address butik Joma tu. jap ye aku gugel. hehe

peta butik Joma Shah Alam. klik gambar untuk pembesaran. butiknya kat building seperti yang dikotakkan dalam kotak merah tu, menghadap Federal highway. aku main redah je ikut direction kawan aku. tapi yang penting memang betul2 sebelah Federal Highway. kalo ikut pakcik gugel tu, nama jalannye Jalan Tinju. haih, pelik2 nama jalan neh. kalo tahu Tesco Shah Alam tu, memang dah dekat sangat la.
tu aje kot.

kedai ni buka office hour je. kalo hari sabtu buka sampai tengahari.

pesanan penaja:
jangan lupa / lengah2kan ganti puasa. Ramadhan dah dekat neh. kehkehkeh =)

6 COMMENT on "wow! ada kelainan di sini."

asip محمد on June 13, 2011 at 12:00 PM said...

ganti puasa berapa hari ni? kah3

HUDA on June 13, 2011 at 8:27 PM said...

abes sudaaa...buat yg sunat plaks..hehhe
ngek2 la ko neh

ken on June 14, 2011 at 1:35 PM said...

sometimes susah mau faham map kat google tu :P

huda on June 14, 2011 at 9:44 PM said...

yang ni senang aje..direct. hehhe

aleen aiden on June 14, 2011 at 10:36 PM said...

eh3,ape ke hay nye ko pon xapdet lelaju macam aku?aishhh

huda on June 15, 2011 at 8:55 PM said...

aku sibuk la nyah!

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez