6/29/2011

bila larut malam


aku dan futsal.


mane boleh pisah kott..asal ader dengar2 pasal tonement mesti aku nak join. naseb ler baik aku ni keeper; post yang agak panas untuk team wanita kan.. bukan senang kott nak cari keeper perempuan. kekadang aku sendiri ponn malas nak jadi keeper. penat woah. kalo jatuh kene cepat2 bangun. kalo wat mistake sikit, u know i know lah. bolos la jawabnyer. tapi best kalau team tu tak fight maner. sebabnye aku dok melepak kat gol post sensorang senyap2. hehehe. time tu lah aku akan tukar ngan mane2 player kot2 ade keeper simpanan ker kan. kalo ade lah. erm biasanya bukan aku cari team, tapi team cari aku. hehehe.. sekali sekale angkat bakul sendiri.. tapi, kalau team cari aku, biasanya aku dalam bahaya. sebab - mereka menaruh harapan kat aku. ayok. kalo kalah mesti dipersalahkan kan. aiseh. inilah kehidupan pancaroba.


tapi ada satu habit aku selalu buat. sejak sebulan dulu, aku suka minum redbull. kalau tak redbull, revive isotonik. tapi revive ni tak de bagi penangan ape pon. yang penting redbull, sekali minum, nak tido amatlah payah. macam sekarang. aku tak leh tido la pulakkk.. esok keje mahu aku terlelap bagai. aku rasa dah 2x aku kene sound pasal tido tak cover time meeting kottt... alahai. camno deh? sekarang aku kat gombak. nak redah jammed esok pagi op kos kene bangun awal untuk selamat sampai awal kan.. 


sekarang ni aku tengah plan, nak jawab ape kot2 terlajak tido esok pagi ni..arghhhhhhhhh jealous tengok orang lain dah tido heiiiiiiiii!!!


ow yeah. nombor 2 pon jadi. mini tournament dapat ler air revive isotonik.. jadilahhh



signature2
aku rasa blog ni ada ciri2 highlight yang kita kene bagi kat boss..erm macam weekly report la kot. sebab ape yang kita buat mesti kita update kan kan best kalo aku dapat update highlight sesuka hati bila nak bagi macam update blog sesuka hati. huk huk~

0 COMMENT on "bila larut malam"

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez