5/17/2011

kalo nak duit tu macam2 orang akan buat kan


cuba usha2 belah kanan blog aku ni, ada tak rupa iklan macam nih:
nak wat ape tuh? senang ajer..

klik kat 4 bijik icon yang gabak tu. ikut suka la nak share guna platform ape. tapi kalau tekan perkataan "share" tu, boleh copy ads url, paste kat mana2 tempat yang korang suka. 
lepas tu, jangan lupa isi email add korang pulak. mane de mende free kat dunia ni. orang nak berkira ngan kita, takkan kita tak nak berkira balik kan. ha, nanti korang akan terima email cemane nak redeem pendapatan.
kalau rase ayat aku ni berterabur tak cukup paham, boleh la lawat page ni: 
sonang ajo. tak payah nak jadi ahli Nuffnang pon korang boleh buat tau. dah.. aku nak siap2 gi sepak bola. buhbyeeee
signature2

2 COMMENT on "kalo nak duit tu macam2 orang akan buat kan"

zacky ~786~ on May 17, 2011 at 8:13 PM said...

waa semangat ~

HUDA on May 21, 2011 at 10:00 AM said...

name pon share..hehehe :)

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez