5/17/2011

bila keje nak cuti bila cuti sibuk2 pulak nak keje


bosan ah. tak tahu nak buat ape. nak main game tapi takde mood. aleh2 aku sambung wat keje sikit2. baru nampak ada gaya pekerja cemerlang kan. gaya tu penting.. muehehehe.. 

nasib baik malam ni ada orang ajak aku main futsal. terubat gak jiwa kosong neh. haha

dah ah. jom layan lagu yang aku baru dengar ni. best gak. lagu ini ditujukan khas buat jejaka-jejaka kacak di luar sana. oink oink








signature2

2 COMMENT on "bila keje nak cuti bila cuti sibuk2 pulak nak keje"

zacky ~786~ on May 17, 2011 at 7:38 PM said...

lagu tu mmg best :D

HUDA on May 17, 2011 at 7:52 PM said...

yup..aku rase lagu lama..tapi baru dengar kott..haaha

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez