4/28/2011

apa boleh buat aku yang lambat


aku ni dah macam kembali ke alam universiti. dulu2, malam mesti masa untuk futsal. weekend pun futsal. mana2 pun futsal. tengah malam sampai awal pagi baru sibuk2 nak siapkan thesis la assignment lah. hari2 jadual pack. sampai kalau orang nak jumpa aku kene wat appointment dulu lah senang cerita. nasib baik kat hostel ade provide mesin basuh, nak makan merempit je sikit pergi cafe. bezanya dulu tak de gaji tapi ade lah scholar sket. kalo result jatuh pun, takpe..final nanti buat lah betul2. tak pon bodek2 lecturer kasi up sket markah. alah, satu markah lagi nak A+ takkan tak boleh kot.. kalau assignment tak siap lagi, boleh la bodek2 ngan lecturer lagi mintak tangguh masa sikit..ye tak?
 
tapi sekarang dah lain. sama tapi tak serupa. alahai. thesis kene siapkan cepat. jumaat ni dah due. material utk meeting tak buat lagi. belum amek kire kerja2 yang makin hari makin banyak tak setel2. takde istilah tangguh2. sepanjang masa kene review. haih rindu pulak zaman belajar. tahu nak enjoy je. baru aku paham ape yang M.U.H. cuba sampaikan. LALALALA KERJALAH!!!
 
okeh. masa untuk kembali kepada realiti
signature2
perasaan itu masih merantai hati
 


6 COMMENT on "apa boleh buat aku yang lambat"

asip محمد on April 28, 2011 at 1:13 PM said...

sebenarnya sayang ni kerja ke belajar ni? ke apa ke?

aleen aiden on April 29, 2011 at 12:17 PM said...

wow!asip,sayang?
nampaknye aku pon lambat d cni!muahaha

HUDA on April 30, 2011 at 8:55 PM said...

masih tak paham neh. jgn pikir student je ade thesis oke..

aleen; part ni aku memng tak paham. aku pon agak lampi neh. hohoho

meo peminat setia huda kucing on May 1, 2011 at 2:56 AM said...

hohohoho... cool...

aleen aiden on May 2, 2011 at 2:40 PM said...

alalaaaa cek huda nak kaber plak...ahak! :P

HUDA on May 2, 2011 at 10:23 PM said...

tang mane yang cool tu encik kuceng? hehehe

aleen mongek..aku nak kaber ape plak? hisk2

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez