2/15/2011

Tenung


bestnyer kalau aku stare lame2 keyboard aku ni, dia taip sendiri apa yang aku nak luahkan dengan bahasa yang semua orang boleh paham. takdelah jadi macam entry aku sebelum nih. malas giler nak menaip. tapi banyak bende aku nak SHARE. kenapa aku capitalize kan perkataan SHARE tu? adeih.makin diingat makin sakit hati. itulah dunia, kalau diturutkan sangat, hilang kawan pon tak heran. janji bisnes jalan. bisnes la sangat. barang takde, tapi kene keluar modal. tetiba dapat untung. lainlah kalau macam kawan aku ni. barang ada. aku percaya lah aku ini ialah bisnes walupun ada unsur2 mlm. tapi at least dia buzz aku promote barang. ala, macam korang selalu tag aku kat gambar2 product. adalah nampak jual beli dengan pertukaran barang. ini tak, konon dah lama tak jumpa sebab rindukan kawan2. tapi macam haram endingnye. tipah tertipu bang! buat aku rasa tak mo jumpa kawan2 lama yang lame tak contact tetiba ajak minum. dah lah malas nak ingat. biarkan mereka dengan dunia mlmnye. semoga cepat kaya.

nah layankan

signature2

3 COMMENT on "Tenung"

lily lotus on February 17, 2011 at 1:56 AM said...

lawak gila diorang nyanyi lagu ni :D

alinac lover on February 18, 2011 at 3:44 AM said...

oh yeah mmg best lah!

HUDA on February 20, 2011 at 7:33 PM said...

deorang ni memang ade ade saje ideanya. huhhu

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez