12/04/2010

hari minggu yang tenang


yay

aku beli jam baru

jangan jeles wahai kanak2 seusia dunia

sebab aku ade jam baru

muehehehe

dengan bangganya aku persembahkan


LEGO RACERS

cantik kan~ lalalalala

oh ye, siapa yang belum tengok cerita Rapunzel, silalah tengok tanpa segan silu kerana certanya sangat best dan kelakar! dalam banyak2 watak, aku paling suka Maximus. 

si kuda istana. dah la kuda, tapi perangai cam anjing. hadoi. lawak giler lagi2 kalau dia ngan Flynn Rider gado. memang best, kalah citer Due Date. cite yg buat aku geram jer.. tak tahulah kat dunia ni memang wujud manusia yang membuat orang laen susah sesusahnya. oh, tidak..

dahlah.. masa untuk tido. esok adalah masa untuk memanjat Broga. jumpa di sana kawan2~

signature2

5 COMMENT on "hari minggu yang tenang"

NHIDAYAT on December 4, 2010 at 11:36 PM said...

wwwwwwooo'o'o punya byk lah watak, awak suke kuda:)) hehehe saya suka cupid tuh, quite important character jugak kan? hahaha sbb smpi final die ade...hehe

nice to meet you:))

huda on December 5, 2010 at 10:12 AM said...

Haha..sebab gaye dia gadoh ngan flynn sgt best..lgppn dia kn gagah..kan banyak jenayah dihapuskan guna kuali..muehehe..yg .penting topilnye ialah cerita oni sgt best..huhu..*malas nak netulkan typing error..

meow on December 5, 2010 at 10:26 PM said...

stylonye jam!

SENORITA ZATY on December 6, 2010 at 8:27 AM said...

cantek jam :) nicee3

huda on December 6, 2010 at 8:49 AM said...

tenkiu2~ hihihi..bangge bangge...

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez