12/10/2010

Abang Salleh buat contest la pulak


Wahai cik Shalleyshalina Yang cantik dan hebat, saya ingin menyertai contest yang anda anjurkan~
 
pss..siapa tak kenal abang Salleh yang cantik sila angkat tangan lalu klik link ini~
 
muehehe
 
Contest yang berbunyi:
 
"TEKA & MENANG EDISI PERTAMA SHALLEYSHALINA..."
 

 
ape tuu?
 
haa..itulah contestnye. mari teka apekah ia.
 
saye ingin meneka bahawa ia adalah
 
pensil tekan bertorchlight
 
ape macam bro? betul tak jawapan saye?
hehehe tu saje..
 
kalau korang semua nak join contest ni macam aku, silalah melawat blog beliau di ShalleyShalina Personal Blog yer~
signature2

4 COMMENT on "Abang Salleh buat contest la pulak"

ShaLLeyShaLina on December 10, 2010 at 7:59 PM said...

caaiitttt jatuh reputasi aku sebagai wanita yang ayu ahakssss ....miciu hudaaaaaa ;p

cikXai on December 10, 2010 at 9:55 PM said...

aper merepek jawapan ko nihhhhhhhh.. huda.. kalo ko nk mng sgt .. ko byr aku berupa wang saguhati bernilai 5 juta... nnt aku terjah bilik saleh...

wakakak.. k x idea aku? huhuhuhu

ZACK ENTRY on December 11, 2010 at 2:23 AM said...

semoga berjaya meneka..rasanya macam pelindung hp..=P

huda on December 11, 2010 at 9:07 AM said...

uiks bag salleh ops cik shalley~ rilex ar bro..hahaha anda tetap gojes okayh ;)

cik xai; mahalnye 5jutaaaaaaa..kalau rupiah pon den tak sanggup nak kasik..muahahahaha

zack; pelinung henpon boleh tekan2 picit2 goncang2 kah?
ekekeke

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez