11/28/2010

Terjun, Tapi Tak Terjunam


Wehhuuuuuuuu~ weekend yang sangat letih tapi berbaloi2. ape yang berbaloi2 itu? hahaha.. kisah semalam tak mahu share kat sini. kisah hari ni boleh~

hari ni bangun awal (semalam tido sangat awal) konon2 nak kemas2 bilik sambil tengok one piece, tapi ade lah sorang hamba Allah ni call. 

"wei, ko datang sini maen futsal untuk team aku"

gila. bukan dekat sekelip mata boleh sampai. memang senget minah ni. aku pertimbangkan nak tolong ke tak, lalu aku pon setuju je lah. tak rugi kan. dari gombak pecut ke seri kembangan, sejam lepas tu aku sampai. phew~ baru kalah sekali ade harapan untuk menang nih. jangan risau, hero memang selalu sampai lambat..bahahahaha.. 

Dengan menggunakan segala skill yang ada pada diri aku nih, segalanya adalah tak mustahil. eh salah. bajet aku terer la ek? mentang2 maen futal on call dah berlagak syuh2!.

team yang aku tolong ni bukanlah tak terer. cuma mereka kurang skill. tapi bila mereka bergandingan, wah~ mereka juga lebih hebat dari team laen. itulah dinamakan kerjasama. syabas dan tahniah. wa caya sama u ols~

dan inilah hasilnya


Medal kedua untuk tahun ni. aper~!!! baru dua?! okelah tu dari xde :'(

 
tahniah kawan2. semoga menang lagi tahun depan (dan jangan lupa ajak saye maen sekali.. hihihihi)

oh ye. kepada wanita2 diluar sana yang berkelapangan dan ingin bermain futsal sekitar kuala lumpur, jangan segan silu menghubungi saya yer. kami kekurangan pemain terutamanya penjaga gol handalan seperti saye. hahahahahaktui. jika anda punya team dan masih amatur seperti kami, nak ajak friendly pon boleh...bubbye~
signature2

8 COMMENT on "Terjun, Tapi Tak Terjunam"

faraulah on November 28, 2010 at 7:47 PM said...

woot..cik huda..per habaq weii...ingat tak yang kiter men Futsal kat Um dulu....hadiah baru dapat...kalo ada rezeki kiter dapatlah...kalau tak...gigit jari ler...(katanya dapat voucher...xtaulah baper sen)

HUDA on November 28, 2010 at 7:56 PM said...

habaq baik ceqq~!! mestilah ingat! kite maen sampai menang tuuuu~ hahahaha.. biler nak dapatnye cek naemah? hehehew~ tamau geget jari. ekekekeke

eh, netball pon kite menang kan? hakhak

asip محمد on November 28, 2010 at 8:08 PM said...

peminat one piece? wow.. ada rasa nak borak2 meh laa.. haha

HUDA on November 28, 2010 at 8:11 PM said...

haah, minat giler..tapi dah banyak tertinggal episod sebab agak busy.huhuhu~
minat gak eh? yeye..ade kawan.haha

AISHA SAAD on November 28, 2010 at 9:53 PM said...

halamakkk, aku bencik main futsal.
rasa mcm noob, sepak2 tak kena bolaa. hahaha! aku mmg tak terer!
hohhh.
tahniah yaww!

HUDA on November 28, 2010 at 10:44 PM said...

kikiki..sepak angin kah?jgnlah mencik futsal.. kalo cenggituh sila cuba sepak bola yang statik yer..
terima kaseh ^^

lily lotus on December 2, 2010 at 1:42 PM said...

clap2 :) thn depan collect medal lagi yer

Huda said...

terima kaseh!

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez