11/03/2010

tak semudah A B C


marah geram bengang benci
 
semua ade sekarang ni. tak tau lah camner nak ekpressikan perasaan ni. nak bakar kelambu, takde.
still, aku memerlukan punching bag. tak terkejut la kalau blood pressure aku naek secara mendadak. rase nak keluar rumah tepat 12:44am 3 Nov 2010 jogging keliling USJ sampai pengsan. perasaan je lah ni. nak amek paku ketuk2 kat dinding, jiran2 tengah tido. nak jerit kuat2 pon tak boleh ni. tekanan. tekanan. tekanan. tertekan. tertekan. tertekan.
bengang. sampai tahap update blog berkali2.
 
rasa nak maki je luahkan semua yang terbuku kat hati ni, tak baik. last2 sendiri sakit. sakit hati.. grrrr.. buang masa aku jer. tak tahu nak kate ape. diperlekehkan. rupenye macam ni perasaan sang tunggul. tak benci manusia itu, tapi sifat itu. again, nak punching bag.  

schnook
 
nak nangis, tak Huda arr plak. kamon Huda. Huda kuat. Huda can do it. gambaruzou. gambarakanya.
 
- aku baru jumpa perkataan baru kat blog Mardotti, terus boleh applikasi. terima kasih.
 
signature2


2 COMMENT on "tak semudah A B C"

meo on November 3, 2010 at 1:33 AM said...

erm... tidur2...

HUDA on November 5, 2010 at 3:14 PM said...

zzzzz'

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez