10/16/2010

TEDxYouth@KL



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua~ lame betol aku tak jengok blog ni.. uhuk2..berhabuk..nak kemas, tapi dalam pale otak aku sekarang penuh ngan caci maki kehidupan oirang lain - sengal..macam la diri sendiri tak pernah buat silap... tak maulah tulis..busuk blog aku. huhu
 
oleh itu, mari kita berjumpa nak? boleh aku cerita semua sedas, jimat ruang kat blog aku. kat mana eks? The Gardens, Mid Valley lah. kat Plug and Play - memandangkan aku menulis dalam bahasa melayu, jangan ade yang memandai direct translate nama tempat tu yer. mau ade kene sepak bertubi2. okeh, untuk lebih specific, aras 7, kebun menara selatan. atau Jawa cakap, Level 7 The Gardens South Tower. senang je kot nak cari..kalau tak tau sangat boleh tanya pakcik Google okayh.
 
kenape nak jumpa kat situ? sebab ade event la.. tengok banner kat bawah ni:
 
Minimal Logo
 
isk..simple sangat..ceritanya begini, nanti TEDxYouth@KL nanti ada TEDTalks video and live speakers will be combined to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized. harapnye korang boleh la bace ape yang aku copy paste tu eks. lalalalala

faham? mestilah faham..kita kan generasi gemilang..ecececeh.. lagi satu, susah nak dapat bende free kat dunia sekarang. masuk toilet pon kene bayar tau. ala, apelah sangat RM20 untuk perkara ilmiah macam ni kalau compare dengan makan mekdi dua kali kan..lepas berak mekdi tu dah takde..kenyang pon sekejap je kan. pastu nak berak pon kene bayar lagi..paling koman 20sen..tapi kalau program macam ni, bila2 bila guna..betul kan..hihihihi
 
ade yang berminat? marilah mendaftarkan diri kat http://www.tedxyouthkl.com/registration .
 
tu je kot..nak tau lebih lanjut, boleh la jenguk2 kat http://www.tedyouthkl.com/ . kalau tak minat, pura-pura lah berminat. minatkan boleh dipupuk.. jenape aku beria sangat promote mendalah ni? bukan dapat ape pun kan? mueheheehe..boleh la cek muka aku kalau jumpa la kat http://www.tedxyouthkl.com/team/special-supporters/ hehehehe..macam mane lah minah tu boleh sesat kat situ..haiyooo
 
jangan lupa follow http://twitter.com/tedxyouthkl lepas tu tekan butang LIKE kat facebook http://www.facebook.com/TEDxYouthKL . semudah ABC =)
 
tu je lah.. boleh jumpa kat sane ops; 20 November 2010, 10 pagi sampai 2 petang waktu Malaysia. oh yeah! Malaysia Boleh! jangan lupa mark kat calendar~ bubbyeeee
signature2

3 COMMENT on "TEDxYouth@KL"

meo on October 16, 2010 at 8:37 PM said...

jom jumpe...

aleen aiden on October 17, 2010 at 11:56 AM said...

rajin sungguh ko join mende2 cenggini ye.bile lagi nak jumpe aku?hu3

HUDA on October 23, 2010 at 10:26 AM said...

meo.. jom~ muehehehe

aleen, ko memang..asal nak jumpe aku jer ade hal..kucing berak merata lah..itulah ini lah.. ;p

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez