10/29/2010

maaf, aku tak mencarut!


"amacam? oke tak?"
dengan pantas aku angkat jari tengah!
"ish..orang tanya elok2 selamber dia jer.."
 
ape aku boleh buat? jari tengah kene sepak masa main futsal. nasib badan dapat post keeper kan..hohoho.. berdenyut..berdenyut..berdenyut.. tambahan pulak dapat luka kecil kesan kerja keras sejak 2 menjak ni kan..
 
esok ade lawan lagi.. agak2 boleh bertahan tak? aku tengok jari tengah aku ni dah 2 kali ganda besarnye
 
huwaaaaaaaa
 
 

akhirnya kasut futsal Adidas Sala telah menjadi milikku~ ringan habis.. kadang2 rase macam tak pakai kasut pon ader. tapi bila maen kat De Stadium, terase la pakai kasut sebab abes semua ketulan biji hitam court tu masuk dalam mulut aku..eh, kasut..

kasut je lebey...main ntah ape2

ade aku kesah?

bubbyeeee
signature2

6 COMMENT on "maaf, aku tak mencarut!"

Ena BeaRy on October 29, 2010 at 2:19 AM said...

pinjam kasot!!!...hud..11hb aku balik kl...ade exam....kite jumpe jom..12 aku cuti~

Radin87 on October 29, 2010 at 8:22 AM said...

huwaa.. bestnyer kasut.
main tak main belakang citer, janji bergaya.. hahaha~~

apa2 pun, gud luck yer~~
hehe

aleen aiden on October 29, 2010 at 12:19 PM said...

bile nak lawan netball ngan aku weh?xmaen ar maen bola pakai kaki...hak2

hazman aka species1980 on October 29, 2010 at 6:53 PM said...

whoaaa... garang nya color kasut tue....

kisahsensasi on October 29, 2010 at 6:54 PM said...

semoga kesan luka tue cepat sembuh ...

HUDA on October 30, 2010 at 10:23 AM said...

ena, boleh! tapi...... muat ker? hahaha~

radin, bergaye bukan? hehehehe dari jauh orang dah nampak aku..huhuhu

aleen; netball? ek eleh..celah jari tengah aku jer tuuuu.*berlagaknye*.boleh2..anytym babeh~

hazman; tengokla tuannye..garangkan ;)

kisahsensasi; terima kaseh :D harap2ler bengkak ni surut.. sobs..

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez