10/23/2010

20102010


cantik tak nombor ni?

20102010

cantik kan.. tapi sayang nombor tak kekal lama.. sehari jer.. lagi cantik kalau 20:10:2010 20/10/2010

tapi tu sekadar nombor.

disebalik kejadian tak ada apa2 yang menarik pun masa tu

biasa lah hari rabu adelah hari bekerja

aku kan kononnye workaholic..lalalalala

buka emel pon tak sempat, apetah lagi buka facebook

first time inbox aku mencecah 400 keping emel yang bunyinye same jer












Happy Birthday Huda
signature2

3 COMMENT on "20102010"

aleen aiden on October 24, 2010 at 12:04 PM said...

alah,aku xpuas ati en3 sepotong mcm nih.pangkah huda!!!!hu3

Ena BeaRy on October 25, 2010 at 3:25 AM said...

ade bende menarek la hud yang jd pada 20102010 jam 2010...melaka maju!!...hahaha...

HUDA on October 28, 2010 at 8:48 PM said...

aleen ngek ngok...bluekk..bukan mo kasik aku hadiah ;P

ena; hohoho..aku di Selangor..rakyat jati Selangor..muehehehehe

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez