8/23/2010

tolong, aku sengsara


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. harap semua sihat la hendakNya ye. saya ada satu persoalan yang menari2 dalam otak aku yang agak lembab ni.. harap2la bulan Ramadhan yang mulia ni IQ aku lebih baik..hehe..sebelum menyimpang jauh, kita kembali kepada kesengsaraan aku. oh ye, aku tergerak hati nak meluahkan perasaan ni sebab ade baca review dari Encik Wan di (http://www.azizwan.com/celcom-broadband-review-%e2%80%93-setelah-4-bulan-menggunakannya/)

kenapa ek, kawasan yang dinamakan 'mewah' tapi tak semewah namanya?

mewah, dari segi apa?

mari lihat:

ini dari Celcom. agak teruk di situ.


yang ini digi, boleh tahan la.. ade gak ijau2 nye kan


wow..maxis..hijau kesemuanya~ (boleh caye ker neh? adess.. daku tak mahu jadi tipah yang tertipu..huhu)


bagus..sungguh berterus terang dari P1. 

nampak gayenye, tempat mewah ini memang kurang mewah dengan coverage. aku skang pakai Celcom BB, patutla macam nak nangis sambil hempuk modem huawei kat dinding je bile online kat Subang. sape ade pengalaman pakai Maxis kat area ni? boleh bagi pendapatan tak? nak mintak request review Maxis broadband aa pulak..hehe..

*jangan ade plak yang suruh pakai Streamyx. memang kene sekeh ngan aku. hehehehe..babai..esok nak balik Subang, semingu tak online..sigh~
signature2

6 COMMENT on "tolong, aku sengsara"

Zue on August 23, 2010 at 3:21 PM said...

huda...ko try je mxs....xde rugi la...aku br2 tukar dr celcome ke mxs....celcom slow gler kt bukit tinggi nie...ble tukar mxs, laju la...lgpn, skang nie leh pki utk 7 ari...klo dlm tempoh 2 ko xpuas ati ngan coverage die, leh g center terminate....n dorg refund blk...

aleen adela akoo ^_* on August 23, 2010 at 3:32 PM said...

samel sgtlah kes kite nih.aku pon bercadang nak betukar haluan.tinggalkan aje abg celcom yg buruk prangai nih.haih

Aidi-Safuan on August 26, 2010 at 4:00 AM said...

ala, kenapa tak leh guna streamyx?

HUDA on August 27, 2010 at 8:56 PM said...

zue; ea ker? aku akan cube. kalo ikutkan gombak okey jer..tapi kat area subang tu la buat aku merana. huhuhu..aku nak try test digi jap hehehe

aleen; ko skang pon tgh pakai celcom ker? ko kat ulu mane plak? hahaha

aidi; sebab ia hanyalah sementara. aku bukan bermastautin kat situ.. huhu

Aidi-Safuan on August 28, 2010 at 2:24 AM said...

owh... patut la. kalau camnih, beli la broadband wireless. ape-ape jenama pon tak per. tiap2 kali nak online nanti, pergi la mamak ke, mekdi ke, starbuck ke. :P

HUDA on August 28, 2010 at 10:56 AM said...

kehkehkeh..nak keluar tu yang aku tak sanggup..hoho

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez