8/28/2010

susahnya nak buat pilihan


Assalamualaikum~ daku kembali lagi dalam rancangan - mari merambangkan mata. hades. ape nak jadi ngan aku ni tah. sema orang sibuk pilih baju raya, aku sibuk pilih broadband. untuk entry sengsara aku sebelum ni, aku wat keputusan secara drastik: membeli broadband prepaid Digi, mengurangkan bandwith Celcom dari 5GB ke 1 GB. woah, tak buleh tengok One Piece online ar pasneh.. sobs.. rindu kat Luffy chin.. gasakla.. walaupon ade feedback yang mencadangkan aku pakai Maxis, tapi aku tak jumpa booth Maxis. (ape punye alasan ntah ni) jadi aku rancang la dengan apa yang ade depan mata. hehe

lepas tu dah lega dan tekad dengan keputusan drastik tadi, aku jalan-jalan cari kasut. ehem, mintak maaf ye. walaupun semua orang sibuk cari kasut raya, aku sibuk cari kasut futsal. sengal gak aku ni kadang-kadang. ah, buat ape ikut orang kan. kehkehkeh.

aku jumpa macam-macam jenis kasut. kacak pulak tu. jom tengok gambar mereka:
Nike First Touch II FS
peh. yang ni paling menambat hatiku. tapi bila dah kotor, paling merawan hati

Nike Zoom T-5 FS
JOMA


Adidas Germany Samba Vulc II Soccer Shoes
yang ni ade versi Argentina. mesti Nanah nak jugak. haha


urghh..mane satu nak pilih ni. macam pilih laki plak.. erkss. abaikan.. kasut raya pon tak pikir lagi. eh, perlu ker? aku ni dah la takde cuti raya. raya pulak setahun sekali. aku pakai baju kurung pon dalam masa setahun boleh dikire berapa kali. macam membazir jer.. kalau beli kasut futsal, paling kurang pon ade gak seminggu sekali aku pakai. takde la terasa membazir kan? muehehehehe.. tapi kadang2 mesti terasa kan bile orang lain pakai lawa2, aku pakai compang camping..tak boleh jadik neh..aiyaaaakkkkk~ zzzz... tido lagi best. huh

signature2

4 COMMENT on "susahnya nak buat pilihan"

Aidi-Safuan on August 28, 2010 at 2:26 AM said...

guna digi broadband ke? huhu... bahaya makcik oit. digi broadband baru jer launch. coverage dier tak berapa clear dan stabil lagi. so, mungkin ada banyak masalah nanti. tapi kalau dah subscribe. redha jerla erk. =P


nih nak beli kan kasut untuk aidi-safuan ke? thanx~

HUDA on August 28, 2010 at 11:01 AM said...

beli prepaid jer. housemate pakai, cam oke jer tgk..hehe
kalo tak oke, tukar la operator laen..lalalalala

aidi belikan la untuk aku..aku nak First Touch tu..bolelaaa ;)

nanas said...

ko neh tau2 je aku akan bace blog ko. aku cadangkan ko bli t7. sesuai utk kaki ko yg besar itu.

HUDA on August 28, 2010 at 12:34 PM said...

tak payah aa bagi tau semua orang kakai aku besar. kan dah kantoi..hahaha..

bile kite nak g shoping raye sesame neh? huhu

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez