7/01/2010

maafkan ku, aku tak berdaya membahagiakan kamu


Feel good when somebody Miss me. Feel better when somebody Loves me. But feel best when somebody never forgets me


Assalamualaikum dan salam sejahtera. ecece tajuk tak boleh blah kan aku neh. mesti kecewa kalo ade orang mengharapkan entry jiwang dari aku. wahahahaha

sebenarnye aku ni dah lame tak mengemaskini blog. apetah lagi untuk berjalan-jalan melawat blog kawan-kawan yang datang melawat aku neh. bukan ape, walaupun aku ni tak bekerja atau berstatus penganggur, tapi komitmen banyak. orang kate sibuk la jugak. hari-hari nak buka blog sendiri pon memang tak sempat la. mintak maaf ye kawan-kawan yang datang melawat, nanti saye cube lawat balek. hihi.

kalau ade yang perasan pasal entry kurus aku ni, mesti ingat aku ni dok bersenam plus cover makan kan? jangan harap! sejak akhir2 neh, walaupon tengah makan, perut aku berkeruk-beruk jugak. tak tahu mane silapnye. jangan kate turun 5kg, naek 5 kg ade lah! (tapi tadi cek macam dah turun 3kg balik. hehehe.) harap-harap admin kite encik mior dan duta kite cik lolly tak marah eks ;P

tu je kot aku nak bebel. tak berilmiah betul entry neh. hehe. okeyhlah, just nak share; nak tengok gambar gedik anak buah aku tak?


mari kite fokus kat dak kecik yang tak berapa nak sopan tu. ^^

masih berkelakuan sopan dan terkawal. seperti biasa, tak mahu senyum depan kamera.


mula dah..


ohhhh~ hilang keayuan!


kakaknye pon nak jugak!

tamatlah kisah mereka berdua menganyang tudung aku. haih. kalo si kakak nak bersolek tu, mau setengah jam mengadap depan cermin. dahlah, yang pentig mereka neh anak akak aku. hahahhaha takde kaitan disitu. peduli hape aku. oke lah. berusaha untuk blogwalking. bubbyeee~



p/s: title penganggur tegar dah ilang. Alhamdulillah ^,^
signature2

8 COMMENT on "maafkan ku, aku tak berdaya membahagiakan kamu"

akak mu on July 2, 2010 at 12:17 PM said...

patutler macam kenai jer muka amsa first glance (aku tak baca lg)

then...wooooooohuhuhuhuhuhuuhu..my doters..huhuh

meo188 on July 2, 2010 at 11:15 PM said...

wah seram.... nightmarelah lm nie... huhuhuhu

HUDA on July 3, 2010 at 9:26 AM said...

kakak; memang anak ko pon. cam bese ar bile masuk bilik aku mesti nak melaram. padahal aku takpenah pon nak melaram cenggituh. huhu

meo; kihkihkih. seram kan? rase cam nak terkucil tak tengok? ;P

mohd sasuke on July 3, 2010 at 1:50 PM said...

salam...sonok tgk pic entri

jom singgah blog caer plak... blajar buat watermark kat blog caer...

http://caersasuke.blogspot.com/2010/07/tutorial-membuat-watermark-dengan.html

Chybee on July 4, 2010 at 4:59 AM said...

Busy kan! sume org ade commitment. susah nak mengadap blog je selalu :(

HUDA on July 4, 2010 at 9:20 AM said...

tu lah. kalau nak ngadap pon takde idea nak tulis ape. huhuhu

padahal sebelum neh idea melampau2. huhuhu

cheqna on July 4, 2010 at 12:34 PM said...

salam
wah cute anak buah tu..
bebudak memang r kalu bab melaram..=)

HUDA on July 4, 2010 at 1:13 PM said...

memang pon~ lagi dahsat dari saye kot~ huhuhuhu

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez