6/11/2010

F50 ADIZERO SPEED TRIAL


Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan. ape khabar semua? harap takde lah sesiapa yang demam memandangkan musim bola telah pun tiba ni kan. FIFA kali ini anda sokong siapa? adakah Spain? atau mungkin err.. aku tak tengok bola ekceli. heehe berlagak macam terer pasal bola plak eks.





baiklah semua kembali kepada tajuk. demi sahaja misim bola neh, ADIDAS pon nak buat event yang diberi nama F50 Adizero Speed Trial. apakah event itu? ia adalah untuk menguji sejauh manakah kepantasan anda bermain bola. kalau anda semua nak tahu, f50 adalah boot yang paling ringan direka oleh Adidas dan mereka mahu anda mengalaminya sendiri. percaya atau tidak, bolehlah rujuk sendiri di sini okay~

lagi satu kat Mid Valley dah pon berlangsung sejak 9 Jun. sempat lagi sebab ianya berakhir 27 Jun, tapi mungkin venue yang berbeza. 


  • adidas Mid Valley, Kuala Lumpur - 9th-13th June 2010
  • Sunway Pyramid, Selangor - 18th-20th June 2010
  • adidas Pavilion, Kuala Lumpur - 25th-27th June 2010
  • 1Borneo, Sabah & Sarawak - 25th-27th June 2010

ingat, first in first out first come fisrt serve. ape lagi, daftarlah sekarang dan buktikan kehebatan anda~! ana juga berpeluang memenangi Adidas shopping voucher, Adidas FIFA 2010 merchandise yang ekslusif, the official World Cup mini match ball “Jabulani” and EA FIFA Game. dahlah. ape kate korang g jer website neh untuk daftar dan segala bagai okay~

tuah ayam nampak dikaki. tuah anda pun mungkin akan kelihatan dikaki jugak kan. hehehehe. semoga berjaya~

*errrr...andai aku seorang lelaki, aku dah join kut. hehehe
signature2

2 COMMENT on "F50 ADIZERO SPEED TRIAL"

tehr on June 15, 2010 at 12:00 PM said...

perempuan pun ada yang main bola sekarang

HUDA on June 19, 2010 at 10:40 AM said...

haha~ ramai jer. futsal a tapi.. tak tau la kalo bola padang tu ramai ke tak. hehe

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez