6/24/2010

Cuti-cuti Malaysia Sarawak #6


Assalamualaikum dan salam sejahtera. tak abes lagi cuti-cuti Malaysia Sarawak aku ni. ade sesiapa yang minat buga orkid tak? sebabnye kali ni aku nak tunjuk bunga orkid yang cantik-cantik kat Orchid Garden.

amaran: bunga-bunga ini mungkin lagi lawa dari gambar dibawah sebab aku hanya capture guna henpon berkamera 3.2Mpixel sahaja ^^ hehe. kepada peminat bunga orkid, please enjoy yourself~





























Aranda Bertha Braga

Aranda Ruby Mackenzie

Aranthera Anne Black

Mokara Chitti 'Gold'

Mokara Chitti 'Orange'

Mokara Lau Su Siong

Okara Five Friendship

Oncidium Golden Wish

Vanda Penang Currency

Vanda Poepoe 'Diana'

Vanda Siti Hasmah


signature2

6 COMMENT on "Cuti-cuti Malaysia Sarawak #6"

perempuan ITU on June 24, 2010 at 10:11 PM said...

i pernah pergi sini.. u ada pergi kg budaya x? best tempat tu :)

Amir Izzat on June 24, 2010 at 10:19 PM said...

waah! cantik orkid tapi saya tak minat..hurm..orkid garden..macam pernah dgr..tapi xpenah pegi situ..hehe..best ek jalan2 kat Sarawak?

HUDA on June 25, 2010 at 12:12 AM said...

perempuan ITU; ade. semuanye ade cite kat #2-#4 tak silap. hehe

Amir; samelah, tak bape minat. tapi dah jalan2 kene lah simpan memori. hehehe

best la jugak. tapi round area kuching je la. nak round tempat laen, tengok kat kg budaya jer. tak larat pusing 1 swk. haha

akira sendoh on June 25, 2010 at 8:38 AM said...

wah..da mcm umh kak ngah nur la..dia mmg giler orkid..sumer jenis dia ada..orkid ni kena org pandai n rajin jaga...nur suka gak..nti mau bljr sma dia la..hee

aleen adela akoo ^_* on June 25, 2010 at 1:49 PM said...

udah2la 2..ko xtau ke aku panass xabeh lg neh...muahaha ;P
pegi xajak aku.mrh btol!

HUDA on June 25, 2010 at 7:28 PM said...

nur; yolah. i neh bukan pomaleh, tapi macam tak berape nak terjaga sgt pokok2 neh. hihihi. blajo jgn xblajo. ekekeke

aleen; ko neh kalo xjeles ngan aku tak buleh. muehehehe. meh esok aku tambah trip lagi kasi ko sangat jels. wekkkk

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez