5/31/2010

YOUTH '10 great!


assalamualaikum dan selamat sejahtera

berakhirlah sudah festival terbesar Malaysia, Malaysia's Largest Youth Festival yang berlangsung pada 28-30 May 2010 bertempat di PWTC.

sangat penat. sangat seronok. rase macam nak extend jer sehari 2 lagi. huhuhu. 

memandangkan aku adalah seorang sukarelawan yang bertugas di bahagian welcoming, maka aku kurang berkesempatan berjalan-jalan di dalam kawasan festival. ade pon aku sempat curi-curi masuk masa rehat, curi-curi eskot Yuna, Caprice n Lapsap. hehe

semalam, 30hb adalah kali pertama dalam hidup aku pergi tengok konsert. agak kelihatan kuno di situ. lantak lah. aku kan gadis yang sopan lagi berakhlak mulia.. hahaha

aku sempat tgk performance dari Bittersweet n Lapsap je. ingat nak tengok Caprice punya performance tapi tak sempat. sampai-sampai jer Maybank theater,  Caprice dah tunduk mahu pulang. haiyak.

ade lah sedikit gambar yang aku sempat snap dan dah dikecik-kecikkan untuk aku share.

ade sesiapa yang pergi?




lagi gambar kat fesbuk~
signature2

7 COMMENT on "YOUTH '10 great!"

Aidi-Safuan on May 31, 2010 at 3:57 PM said...

pergi youth 10 x ajak aidi-safuan?

Radin87 on May 31, 2010 at 5:49 PM said...

oo.. patutla 3 hari ko punya blog senyap jer. huhu

~AkukahMilikmu~ on May 31, 2010 at 6:02 PM said...

tk pergi pun pasal jauh..klu kat kedah maybe i dah sampai kot..

Alyssa Villamor on May 31, 2010 at 9:42 PM said...

yay! pegi gak youth'10 mmg best!
hehe u ad kt welcoming tu eh? tak prasan pun..hehe

Clairvoyant on May 31, 2010 at 11:12 PM said...

aidi, dah ajak lah. isk2 sampai ati ko eks

radin, tu ar pasal. tak sempat nak on lappy. huhu

sara; hehehe. tak taw la bile Youth Asia nak wat kat Kedah. hehehe. (kalo deorang wat kat Thai nak g x?)

Alyssa; yups. biaselah tu. lebih 50 ribu org kot nak cam. ekekeke

Aidi-Safuan on May 31, 2010 at 11:55 PM said...

ah yer! biler tah ajak

Clairvoyant on June 1, 2010 at 1:15 AM said...

oooo..kate aku tak ajak ye? cuba bace sket kat upcoming events tuh...

dan jangan lupa entry ini Malaysia's Largest Youth Festival

wekkkkkkkk

jumpa lagi YOUTH '11 yeee... lalalalala

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez