5/15/2010

Largest Milk Drinking Event



Assalamualaikum dan selamat sejahtera. di pagi yang indah ini, marilah kita minum susu beramai2 untuk tulang yang kuat dan sehat. heheehe

kawan-kawan sekalian, mahukah anda mencipta sejarah?

Dutch Lady Malaysia telah menjemput seluruh rakyat Malaysia, (siapa? korang lah!) untuk menyambut World Milk Day 2010 dan mencipta satu rekod baru di Malaysia Book of Records untuk acara “Largest Milk Drinking Event”!

Buat pertama kalinya, Dutch Lady Malaysia akan memberi lebih 250,000 paket Limited Edition World Milk Day UHT dalam dua perisa - Low Fat dan Chocolate seluruh Malaysia! 



Berminat nak sertai? Jemputlah datang ke Pavillion KL pada 30 Mei jam 10 pagi untuk pendaftaran. semudah ABC!

Sertailah aktiviti2 yang menarik dan menyaksikan persembahan oleh star2 Malaysia seperti Amber Chia, Reshmonu, Najwa, Alif Satar, Dayana dan banyak lagi!

nikmatilah kesegaran susu percuma.

layari Largest Milk Drinking Event untuk maklumat lanjut.
myself

9 COMMENT on "Largest Milk Drinking Event"

Farah Hanis on May 15, 2010 at 10:11 AM said...

saye suke minum susu sbb nak lebih tinggi. tp xdpt plak nak join event ni. haihhh~

aleen adela akoo ^_* on May 15, 2010 at 3:55 PM said...

ah,maleh pegi.klo ko amek aku kat umah,aku nak la join.wi3 :P

Aidi-Safuan on May 15, 2010 at 5:21 PM said...

najwa? dayana? saper tuh? HAHA

hans on May 15, 2010 at 7:15 PM said...

aku xminum susu

Huda on May 15, 2010 at 8:14 PM said...

farah, xper, minum susu kat umah.haha

aleen; gedix plak ko nak aku amek ko eks? ko dari kuantan tu turun sampai duke, aku amek ko kat tepi hiway tuh. hahah

aidi; aku pon tak taw~ nak taw kene la gi. hahahahaha

hans; samelah kite. tp susu ceklat aku minum. hehehe

Eisha on May 15, 2010 at 11:51 PM said...

macam best je..kalau ade mase nk gi la

Huda on May 16, 2010 at 6:10 AM said...

boleh jer kak. asalkan akak rakyat Malaysia. hehehehehe

izue on May 16, 2010 at 10:22 AM said...

wahh menarik2!
huda jom! haha.
sy sgt suke susu..=)

Huda on May 17, 2010 at 8:36 AM said...

jom! tapi aku xmo susu aku nak susu coklat. hehehehe

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez