5/17/2010

HAMIZAN


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

senget pulakk. pepandailah korang nak sengetkan kepala ker, sengetkan monitor ker, sengetkan lappy ker. hehehe. ni 1st gambar yang aku dapat snap sambil dia tersenyum. hohoho. kalo tak...tak fotogedik tol~ ngeh2.


Hamizan tu name budak kecik kat atas neh. nampak besar, tapi umo baru 8 bulan. dah boleh berdiri sambil lepaskan tangan. bila lepas tangan, badan tak balance, jatuh nangis sorang2. huhu

mentang2 dah boleh berdiri, semua bende nak panjat. air liur plak nak plak meleleh2. sampai kakak dia pon boleh jatuh tersembam sebab tergelincir dek air liur dia yang bertakung tuh. kesian, luka bibir Sara. huhu

budak neh kuat makan. aku suap bubur main sembur2 plak. lepas tu gelak2 buat muka tak bersalah. hisk2. habes muka aku. aku bajet dah kenyang xmo makan dah. pastu, aku makan coklat, dia sebok nak makan. bila aku lambat suap, melalak2.

dah la tuh. macam ngutuk plak. haha. nanti ko dah besar, ko bace lah kisah idop ko kat cni eks. bukan senang. hehehehe

p/s:
1. sebenarnye tgh godek2 henpon. nak taw camner ghoman eh kalo send pict dari phone direct ker blog. hehe..buta IT ler katekan~ daaaa
2. anak akak aku 

6 COMMENT on "HAMIZAN"

menteil on May 18, 2010 at 5:15 AM said...

melayan kerenah si anak kecil memang best..
tapikan, mak aku cakap aku nie tak mesra ngan bebudak.. adakah patut.. huhu..

Huda on May 18, 2010 at 7:03 AM said...

hahaha~ penat gak jage budak.
tapi antara jaga budak ngan masak, aku pilih jage budak. hahaha

aleen adela akoo ^_* on May 18, 2010 at 10:42 AM said...

aih ko....sker sgt men hurop kechik2 ni ek!seb baek gambau besa!hu3

Huda on May 18, 2010 at 12:16 PM said...

hahaha...ko neh ade masalah ngan tulisan kecik rupenyer~ lantak laa~ lalalalalala

akak ko on June 2, 2010 at 2:55 PM said...

huh..(kutuk anak aku erkkkk)
haah...dlm gambo payah bebeno nak snap time senyum
ko jgn tak tahu, skali makan 3mangkuk..skrg aku masak bubur satu pot tau..dia sorang ajer makan...
skrg dah bertatih..lg eksyen....huhuhuhuhuhhu
hero ku....

Clairvoyant on June 2, 2010 at 3:02 PM said...

hahaha

oke la ko ader "abang besar"

huhhu~

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez