4/19/2010

tak suka


pergi interview

mesti ade masalah. pastu hilang mood + idea aku nak diinterview.

yang aku prasan, 3 tmpt interview yg aku g sejak akhir2 ni sediakan soalan IQ test

dan ketiga2 interview aku tak siap

lepas ni kalo nak g interview prepare IQ test instead of electronic theory

tenkiu
myself

11 COMMENT on "tak suka"

otak ketat on April 19, 2010 at 5:25 PM said...

kau g interview ka? alorh. lenkali practice buat iq test kt rumah dulu sblm g interview ya. hakhak. weh pesal kau tak g event gatsby tuh? aku nmpk nama kau ada kt list. huu.

Ini ialah Alia Fazlin. on April 19, 2010 at 5:51 PM said...

rilek weh...
rilek.....
lain kali.
sebelum masuk bilik interview tu,
ko tarik napas panjang2.
pastu ko bukak pintu,
ko hembus napas ko kat sume interviewer yg dlm tu.
hembus kuat2.
FUUH !.
kasi dorg terkejut ko mempunyai kebolehan luar biase.
ok ?
hehheehehe.

Huda on April 19, 2010 at 8:32 PM said...

huda; aku nak g, tapi aku banyak keje ar arituh. jeles dowh bace entry ko. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
aku jeles tak sudah lagi neh huk!!!

yot; aku..aku..aku tak sanggup buat macam tu
hohohohohoho
skang aku mmg jeles ng ko yot

ape2pon doa2 la aku lepas interview kali neh :D

otak ketat on April 19, 2010 at 9:51 PM said...

adoi. takpa. lenkali kalau ada event, kita g sesme eh :)

Huda on April 19, 2010 at 11:16 PM said...

baiklah!
bilerla ade lagi event cengginih
huhuhuhu

aleen adela akoo ^_* on April 20, 2010 at 9:56 AM said...

ko pegi xmendpt restu aku..sbb 2 ade je yg xkene.
restu aku penting selps mak ko.len kali ckp ngan aku dlu...agaga~~ :P

Huda on April 20, 2010 at 6:10 PM said...

haha
ye ker?
kalo xjadik gak cmner?
next week aku ade interview lagi neh
ko doa2kn aku eks~ (>_<)v

jane on April 25, 2010 at 11:25 AM said...

kenapa asik ujian IQ? keje apakah?

huhuhu

uik aleen..aok pon ade sinin rodong?kehkehkeh

Huda on April 25, 2010 at 3:18 PM said...

ontahlah mengape. first 2 gomen. yg 2nd tuh ade la satu company besar kat selangor neh.

aleen mmg cenggituh..hehehehe

hiro on April 28, 2010 at 5:09 AM said...

terbaik laaa..mmg haiwan syg pada satu sama lain. yg kita nmpk mkn tu hnya untuk mngekal populasi..

Huda on April 28, 2010 at 7:28 AM said...

owh, patut la aku xtaw mane komen yg aku approve tadi. hehe. xkesahlah.

kuasa kebesaran Allah. hehe

 

[expect] the un[expect]ed Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez